logo proiext

Şansa ta pentru o afacere de succes!

Susţinem antreprenoriatul în oraşele regiunii N-V

Despre noi

 
Asociația ASSOC a fost înființată pe 13 noiembrie 1995 și activează în domeniul serviciilor sociale de peste 21 ani dezvoltând activităţi care vin în sprijinul grupurilor vulnerabile.

Începând cu 2012, ASSOC a dezvoltat filiale în București, Arad, Suceava și Vâlcea.
Prin ceea ce a întreprins, ASSOC a inovat în domeniile de asistență socială și economie socială. Asociația a fost printre primii furnizori de servicii de asistență postdetenție, a fost printre primele ONG-uri care s-au implicat în schimbarea vieții copiilor institutionalizați, contribuind la dezvoltarea caselor de tip familial, a creat instrumente de lucru moderne în domeniul în care activează.

Aceste instrument de lucru a fost premiat în 2013 la Gala Națională a Persoanelor cu Dizabilități și a devenit model de bună practică la nivel european. De asemenea, ASSOC a fost printre primele ONG-uri care au dezvoltat Unitați Protejate, dar și printre cele mai reprezentative la nivel național în ce privește susținerea sectorului economiei sociale. Organizația oferă servicii în asistență la domiciliu pentru persoanle vârstnice, are un restaurant social și oferă servicii de catering persoanelor cu probleme, dar face și consiliere și terapie pentru categorii vulnerabile.

ASSOC, PROMOTOR AL ECONOMIEI SOCIALE

 
Credem că egalitatea de șanse nu însemnă servicii egale, ci servicii individualizate nevoilor fiecaruia.

ASSOC a implement 8 proiecte care promovează economia socială, proiecte prin care s-au înființat 72 de structuri antreprenoriale care au generat peste 300 locuri de muncă adresate persoanelor vulnerabile.
Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare
Adresă: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare, Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226 Email: assoc@assoc.ro 
Proiect cofinanțat din Fondul Social European
prin Programul Operațional Capital Uman
Telefon: +40 744.970.254
E-mail: startup@assoc.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
© 2018 StartUp Plus Nord-Vest. All Rights Reserved.