Imprimă această pagină

INVITAȚIE: Informarea publicului cu privire la planurile de afaceri ce vor fi sprjinite în cadrul proiectului Șansa ta pentru o afacere de succes!

20 August 2018
Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Rachetei, nr. 3, județul Maramureș, vă invită la evenimentul “Informarea publicului cu privire la planurile de afaceri ce vor fi sprjinite in cadrul proiectului Șansa ta pentru o afacere de succes!”
Proiectul POCU/82/3/7/106121- Șansa ta pentru o afacere de succes! urmarește încurajarea și susținerea pe termen lung a initiativelor antreprenoriale ale persoanelor din grupul tință prin implementarea unui program de formare profesională, informare, consiliere/consultanță/ mentorat și asistență personalizată pentru minim 311 persoane fizice (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființeaza o afacere in scopul creării de noi locuri de muncă) din Regiunea Nord-Vest și asigurarea finanțării pentru inființarea unui numar de minim 70 de întreprinderi.

Locația: Hotel Diafan, Piata Libertatii nr. 14, Baia Mare, Maramures.
Data: 21.08.2018
Ora: 16:00

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.afaceri-nordvest.ro
www.facebook.com/AfaceriNordVest