logo proiext

Şansa ta pentru o afacere de succes!

Susţinem antreprenoriatul în oraşele regiunii N-V

Evenimente

 

S-a semnat contractul de finanțare aferent proiectului "Șansa ta pentru o afacere de succes!"

03 Ianuarie 2018
Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistentă Socială ASSOC, în calitate de beneficiar, a semnat, în luna ianuarie 2018, contractul de finanțare pentru proiectul POCU/82/3/7/106121 cu titlul “Șansa ta pentru o afacere de succes!”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.
Valoarea totală a contractului de finanțare este de 19,973,978.80 lei, iar durata de implementare a proiectului este de trei ani, în perioada ianuarie 2018 – decembrie 2020.

Asociația ASSOC a ales o echipă de profesioniști pentru implementarea proiectului, dar s-a și aliat cu organizații reprezentantive pentru derularea activității de formare profesională, informare, consiliere și inserție pe piața muncii, în formare și consultanță în antreprenoriat.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, prin dezvoltarea unui program de formare în domeniul antreprenoriatului pentru minim 311 persoane fizice (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) din Regiunea Nord-Vest. Proiectul se adresează persoanelor care intenționează să-și înființeze și dezvolte o afacere non-agricolă în mediul urban, prin încurajarea si susținerea pe termen lung a inițiativelor antreprenoriale ale persoanelor din grupul țintă dar și prin implementarea unui program de formare profesională, informare, consiliere/consultanță/mentorat si asistență personalizată.

ASSOC va asigura finanțare pentru înființarea a minim 70 de întreprinderi, aceasta urmând să fie acordată vcelor mai bune planuri de afaceri înregistrate după lansarea proiectului “Șansa ta pentru o afacere de succes!”.

Contact: Președinte ASSOC – Florian Sălăjeanu, 0260.222.226, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro
Proiect cofinanțat din Fondul Social European
prin Programul Operațional Capital Uman
Telefon: +40 744.970.254
E-mail: startup@assoc.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
© 2018 StartUp Plus Nord-Vest. All Rights Reserved.